•   - » - TV Opinion 

TV Opinion - Watch Tv online

TV Opinion
TV Opinion
 Kosovo, Generalhttp://online-television.net/
TV Opinion 3.2 / 5
19 vote (s)
http://online-television.net/Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
Al Hayat TV  Egypt, Religious
Alhayat TV, also known as Life TV (قناة الحياة), is an Arabic-language television channel that airs in countries in North Africa, West Asia, the

3 / 5
6 vote(s)
Mad TV  Greece, Music
Το MAD TV είναι ελληνικός, μουσικός τηλεοπτικός σταθμός με έδρα την Παλλήνη Αττικής. Δημιουργήθηκε στις 6 Ιουνίου 1996, και είναι ο δεύτερος μουσικός

0 / 5
0 vote(s)
BBS  Bhutan, News
Bhutan Broadcasting Service is the National TV and Radio Broadcaster of the Kingdom of Bhutan. A public service corporation, it is fully funded by

5 / 5
1 vote(s)
Canal 12 Melo  Uruguay, Entertainment
Canal de televisión. Melo - Cerro Largo, Uruguay.

0 / 5
0 vote(s)
Jaam-e-Jam 1  Iran, General
Jame Jam 1 (IRIB 1) is a television channel showing programs for Iranians living outside of Iran. This program is specially made to show memories of

1 / 5
1 vote(s)
Gazi Television  Bangladesh, General
Gazi Television which is officially known as GTV is a Bengali language digital cable television channel. The channel offers a wide variety of

3.3 / 5
16 vote(s)