•   - » - RTK 

RTK - Watch Tv online

RTK
RTK
 Kosovo, Generalhttp://online-television.net/
RTK 3.8 / 5
15 vote (s)
http://online-television.net/Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari të tjera, sipas Ligjit për RTK-në, i miratuar nga Kuvendi i Kosovës, më 20 janar 2006 dhe i ratifikuar nga PSSP më 11 prill 2006. RTK-ja fillimisht u themelua përmes një Memorandumi të Mirëkuptimit midis EBU-së (Unioni Evropian i Transmetimeve) dhe OSBE-së (Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë) në vitin 1999. RTK-ja përbëhet nga dy njësi: Bordi i Drejtorëve dhe Operacionet Transmetuese.
RTL Z  Netherlands, News
Financieel programma van RTL5. Nieuws, koersen, informatie en een breedband livestream.

0 / 5
0 vote(s)
Sic Mulher  Portugal, Music
A SIC MULHER é um sub-canal da SIC (canal mãe) criado especificamente para ser visto pelas mulheres portuguesas e que pode ver sempre que quiser em

0 / 5
0 vote(s)
Αχελώος TV  Greece, Local TV
Παρακολουθείστε Live το Αχελώος TV: Το κανάλι της Βόρειο-Δυτικής Ελλάδας ιδρύθηκε το 1990 και άρχισε να λειτουργεί ως Ανώνυμη Εταιρεία το 1992. Το

5 / 5
2 vote(s)
Canale 7  Italy, Local TV
Punto di forza dell’azienda è l’informazione che viene curata da due redazioni giornalistiche a Monopoli, sede principale, e Bari.

1 / 5
1 vote(s)
Live  India TV  India, News
India TV (Independent News Service Pvt Ltd) is a Hindi news channel based at Broadcast Centre, Sector-85, Noida, India. It is a news channel that has

4.4 / 5
5 vote(s)
RTV Dordrecht  Netherlands, General
RTV Dordrecht. DE lokale omroep van Dordrecht. Lokaal Dordts nieuws op televisie, radio en internet.

1 / 5
1 vote(s)